header

Contact

U kunt contact met ons opnemen via email contact@movdoornenburg.nl
of per brief.

MOV Doornenburg
pa. Blauwe hoek 21b,
6686AD
Doornenburg

facebook-flat-vector-logo-400x400

Sponsorloop op 22 maart 2016

Op 22 maart 2016 wordt er rond 13:00 weer het startsein gegeven voor onze jaarlijkse sponsorloop in samenwerking met de Doornick school in Doornenburg.

Dit jaar staat de sponsorloop in het teken van het project Care4Tina.

care4tina_1Care4Tina is een onafhankelijke organisatie, opgericht door Elise Niels (uit Doornenburg) en haar partner Tineke Mast, die medische hulp verleent en sociaalpedagogische ondersteuning biedt op het gebied van onderwijs aan kinderen in Xi’an, China. Het merendeel van deze kinderen verblijft in een kindertehuis. Het zijn veelal kinderen met een ernstige medische beperking die te vondeling zijn gelegd. De behandeling en operaties zijn van groot belang voor deze kinderen. Vaak kan een operatie op jonge leeftijd een levenslange handicap voorkomen. Met de steun van Stichting Care4Tina kunnen deze kinderen worden geopereerd.

Door de schoolkinderen samen met de leerkrachten van de school is er een aantal maanden gewerkt aan dit project. En vandaag wordt dit project afgerond met de sponsorloop. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting Care4Tina.

U steunt deze kinderen toch ook!